Jana Income Dari Rumah?

Alhamdulillah.. sedar tak sedar dah lebih 2 tahun saya menjalankan biz Shaklee saya ini. Sepenuh masa sedari awal lagi. Puncanya sudah pastilah kerana buah hati saya, Alya Qatrisya.

Demi memenuhi keperluan nutrisi seorang ibu yang berniat mahu memberi susu badan kepada anaknya yang tercinta, dia mencari pelbagai petua, tips, dan cara supaya journey penyusuannya akan sukses. Salah satu daripada caranya ialah si ibu sendiri harus sihat mental dan fizikal. Bagaimana mahu sentiasa sihat mental dan fizikal? Sudah tentulah daripada lifestyle yang sihat juga, di mana pengambilan suplemen adalah antara kaedah yang disyorkan.

Jodoh saya dengan Shaklee. Sekian banyak kali mencuba pelbagai jenis biz, kali ini saya berjaya bertahan dengan jayanya. Syukur ke hadrat ALLAH SWT.

Suka saya war-warkan bahawa Shaklee adalah home-based biz terbaik pernah saya tahu dan jumpa buat masa ni. Home-based MLM biz. Truely home-based. All you need is some  ‘power**’, a computer or a laptop with an internet connection. Enough. Tak perlu ada lambakan stok suplemen di rumah pun biz berjalan dengan jayanya inshaALLAH.

Dan no head-hunting nak kumpul downlines.

Saya taknak cerita panjang di sini. Tapi kepada anda yang berminat mahu menjadi 5-Figures WAHMie seperti saya, bolehlah emelkan pertanyaan anda kepada hadhatina@yoursupermom.net

 

** nak berjaya memang kena ada power 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Shaklee.