Babywearing Yukk!!

Web definition for babywearing.

Babywearing is the practice of wearing or carrying a baby or child in a sling or other form of carrier.

Semalam, alhamdulillah Stork yang saya order from my sis Harlinda Halim selamat tiba ke tangan, together dengan Grovia Large Pail Liner berwarna oren. Actually, Stork tu preloved, belongs to my sis pun. Saya dah test masa kat kampung, macam best, selesa dan  of course ia juga membantu saya meng’upgrade’ diri saya yang konon praktis natural parenting ni. InshaALLAH.

So, semalam saya praktis ber’babywearing’ di Mid Valley. Yelah.. alang-alang dah sampai barangnya dan saya pun memang nak bawak IchaBella tengok Mickey Mouse. The funny thing is, ber’babywearing’ sambil tolak Quinny. Yeahh.. that’s why I call it PRACTISE.

Selesa. Bella sampai tertidur. Awal-awal tu Bella macam tak selesa juga, but I remember my sis ada mentioned yang Awish yang gedembol tu pun mula-mula macam tu. Practise makes perfect kan?

happy 🙂

 

with evil mickey

As for hubby, we grabbed this 😉

Kids love it 🙂

Guess what?

Later saya update.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...